Leeglepelen en in het pak naaien, de wandelgangen van de Politiek


De rook is boven het slagveld opgetrokken, het kabinet Rutte moeten ze vanuit de kamer stutten, de puinhopen van het Brussels dictaat liggen op straat, want wie goed het nieuws heeft gevolgd en op heeft gelet, kon het volgende hebben ontdekt, de coupe om de PVV te naaien en bij de burgers te graaien is mislukt.

Het kamerdebat sprak boekdelen, ze waren er zo dichtbij en LET OP, het CDA en de VVD samen met Verhagen en Rutte oreerden dat Geert zo maar 1 miljard speelruimte zou hebben gekregen t.b.v. reparaties aan hun monsterlijke knieval voor de EU dictaten.

Wekenlang werd stukje bij beetje de PVV in een hoek gedrukt, de kers op de taart was het uittreden van de Burgerking Brinkman, waarmee de PVV geen meerderheidskaart meer had en dus moest slikken of stikken en men ging onderhandelen met SGP en CU waardoor GW nog meer concessies zou moeten doen, want stja men moest wel in de kamer een meerderheid hebben nietwaar en de PVV was tanende en dus rijp om gesloopt te worden.

Verhagen had dit al vaker bij de hand gehad en ook Rutte kende deze truuk, samen hadden ze een mooie strategie bedacht, alles waar de PVV TEGEN was, maar door het convenant van het gedoog akkoord, niet TEGEN mocht stemmen, haalde men bij links weg.

Alle onderdelen van de toezeggingen aan de PVV uit datzelfde akkoord werden getraineerd, of het nu ging om justitie, Zeeuwse polder, politie, vreemdelingenbeleid, keer op keer kreeg de PVV en GW te horen dat of Brussel het verbood, of dat de éérste kamer hun brakkige ingediende voorstellen terzijde schoven.

Hier ging een perfide opzet aan vooraf, na de statenverkiezingen zorgde zowel de VVD als het CDA dat de anti PVV lobby uit hun gelederen oververtegenwoordigd waren in de Eerste Kamer, ondertussen bleven 2 dissidenten van het CDA in de Tweede Kamer prominent hun rol spelen, waardoor ook daar men verzekerd was van tegengas.

Kijk naar de samenstelling van de ministersploeg en staatssecretarissen, de rol van Leers was voor iedereen herkenbaar, niet uitzetten, alles wat de PVV inbracht werd om zeep gebracht, met het adiago dat Brussel en verdragen het nieuwe beleid verbood en als dat nog niet genoeg was, had men in de Eerste Kamer de Waterkering in Stormvloed Hoogte opgeworpen, zodat alle voorstellen en wetten afgeschoten konden worden, naar believen.

Dit voorspel hoorde bij de uiteindelijke beslissing van GW om alsnog UIT de coalitie als gedoger te stappen, maar we zijn er nog niet, voorgaande was slechts het voorspel, het eindspel was te smerig voor woorden, maar laat ik me nader verklaren.

Tijdens de onderhandelingen stapte Geert al een keer op, hij zag de bui al hangen, maar besefte ook dat als men eruit wilde komen er concessies moesten worden gedaan, Rutte en Verhagen beloofden hem dat uiteindelijk ook de PVV baat zou hebben bij het EINDRESULTAAT, dus schoof Geert weer aan en ontvingen de 2 samenzweerders hem als de verloren zoon, met een warme omfloerste toon, speelden zij hun vale klerkenspel.

Van de meet af aan was en is de opzet geweest, de PVV leeg te lepelen, met vage beloften GW in het pak te naaien en te zorgen dat de kiezers zich van Geert zouden afkeren, ondertussen wist GW ook dat men hem wilde piepelen, maar tegelijkertijd dat te vroeg opstappen hem politiek als januskop zou bestempelen.

De onderhandelingen gingen punt voor punt door en per onderdeel zei Geert geen NEE, hij wilde pas tekenen als het TOTALE PAKKET was doorgerekend, wachtende op het moment dat men de vuile kaart zou spelen, die hem een uitweg bood om met opgeheven hoofd de samenzweerders achter te laten.

Het bezoek van de Turkse President bleek ineens een wending op te leveren, opnieuw bleek het CDA een vuil spel te spelen en werd in Limburg PVV fractie leden tegen elkaar uitgespeeld, vervolgens kwam er ook nog eens een motie van wantrouwen en klapte aldaar de coalitie, met als toegift het giftige VVD overstag gaan, om dan maar met het PvdA en CDA een nieuwe coalitie aan te gaan.

Vanuit het Catshuis bleef het akelig stil, men suste, deed ontsteld en zei dat men dat niet had gewild, maar ondertussen stond prominent op alle MSM pagina’s het nieuws en ook de harde woorden van prominente VVD en CDA leden die hun gal spuwden over GW en de PVV.

Geert zag zijn kans schoon, het wisselgeld van 1 miljard reparatie waren de zilverlingen geheel in de traditie van Judas, hij zou slechts marginaal wat op zaken mogen schuiven met aanpassingen, maar het dictaat van de EU staat en de handtekening als gedoger voor het komende jaar, zouden de nekslag voor hem en zijn partij zijn geworden.

Zelfs Frits Wester, die uitstekend ingevoerd is bij het CDA, was overtuigd dat de PVV door de mangel zou worden gehaald en Zaterdag het convenant begroting zou tekenen en ging gezellig op naar een familiedag, oeps dat was goed fout.

Geert en Fleur gingen naar de fractie en in kleine kring realiseerden ze zich dat tekenen het einde van de PVV zou betekenen, alle wensen en eisen waren boterzacht geworden en het miljard zilverlingen was totaal onvoldoende om ook maar iets significant binnen te halen, men reed terug en zei terecht NEE.

De waarheid is nu glashelder, Verhagen en zijn CDA hadden te vroeg de dolk getrokken, Rutte en zijn VVD prominenten hadden te vroeg de PVV dood verklaard, Geert is levendiger dan ooit, kan intern orde op zaken stellen, kan alle voorheen afgedwongen beloften ongedaan maken die hem en zijn kiezers door de strot waren geduwd onder vage toezeggingen.

De dissident Burgerking Brinkman mag nu aantonen waar die andere PVV’rs uit de fractie zijn die hem zouden volgen, Rutte mag nu onder het juk van Diedrik en Pechtold zijn begroting aanpassen, Verhagen en het CDA zijn verworden tot een splinter partij en de PVV met Geert Wilders kunnen hun handwerk weer ter hand nemen, opkomen voor HUN kiezers, zonder concessies aan achterbakse regenten die slechts één doel hadden.

We lepelen de PVV leeg en naaien Geert Wilders in het pak !!

Jammer dames en heren de PVV is verre van dood, u heeft ons als kiezer een uitstekende dienst bewezen, Geert liep niet weg voor verantwoordelijkheid, maar het CDA ontnam hem ministeriële bevoegdheid, hij was niet gewenst in het Regeringsvak, zoals ook de VVD dacht hem te kunnen temmen, door hem te dwingen NIET tegen hen te stemmen, de rekening is opgemaakt en doorgerekend en Geert met zijn PVV doen aan uw spelletje niet meer mee.

One issue partij………..vergeet het maar, de Islamisering blijft op de agenda staan, evenals de criminaliteit, de onleefbaarheid, maar ook het Brussels dictaat, niet de burger uitkleden maar saneren in de OVERHEIDS uitgaven, opkomen voor Henk en Ingrid zelfs als ze 65 zijn geweest, kijk dat is andere koek dan u in de gewone media leest.

De PVV is ondemocratisch zegt men, nou de democratie van de regenten is enkel gebaseerd op een kleine electorale elite, gewoon een stel particraten die over democratie praten, bij Wilders weten we wat we hebben, hij staat met LIJF EN LEVEN garant voor zijn woord.

Onze stem wordt door hem luid en duidelijk verwoord en ben je het niet met hem eens, dan kun je altijd nog voor wat anders kiezen, maar je krijgt geen surrogaat democratie, je krijgt een mens die keihard verwoord wat anderen verzwijgen, van mij mag Geert nog lang in de politiek blijven en voorkomen dat de PVV volstroomt met politieke baantjesjagers.

En voor ik het vergeet, ook de PVV is feilbaar en Wilders geen heilige, maar beter de PVV dan de Haagse kaasstolp EU vazallen, die alleen voor de bühne hun riedeltje brallen

Tidak ada komentar:

Posting Komentar