Vlok en Vlek een vreemd gesprek


Oh oh wat heb ik weer gelachen, buikpijn kreeg ik ervan, Nederland totaal ontwricht omdat Koning Winter zachtjes op de deur klopte en een sneeuwvlok een smet wierp, zeg maar liever een gemene vlek, op het blazoen van ons aangeharkte landje.

Al jarenlang zien we de totale ontbinding van ons eens zo roemruchte landje, hetgeen weer eens keihard en onomstotelijk werd bewezen door de komst van koning winter in de vorm van strenge vorst en een sneeuwbui, slaat enerzijds de E11 waanzin toe, maar tegelijkertijd ook de totale ontreddering en verloedering van onze samenleving.

De NS en Pro-rail zijn zelfstandige commerciële bedrijven, aldus wilde men ons doen geloven, ze zijn geprivatiseerd zo noemt men dat dan eufemistisch, nou als iedere onderneming op een dergelijke wijze met zijn klanten zou omgaan, waren ze allang ter ziele gegaan, tot op de grond afgebrand en kapot geprocedeerd door boze klanten.

Totale chaos, geen informatie, verkeerde informatie, treinen rijden niet en dan ineens weer wel, informatie borden staan zonder informatie, het spoorwegpersoneel weet zich geen raad meer met de boze klanten en doen dan aan verstoppertje spelen (oud hollands spel) en dat alles vanwege wat sneeuw en koud weer.

Maar ook op de weg staat ineens half Nederland muurvast, door een falend beleid, door overbevolking, want laten we wel wezen Nederland met Oostenrijk of Zwitserland vergelijken is appels met peren vergelijken.

Bijna 17 miljoen mensen op dat kleine stukje aarde, samengeperst in een land dat HET distributie land bij uitstek is, dus grote verplaatsingen over weg en spoor van goederen, tel daarbij op de duizenden Polen en andere EU gasten die hier een bestaan willen opbouwen en u hebt alle ingrediënten voor een infarct van de Nederlandse samenleving.

O jee wat zeg ik nu weer, vol=vol is extreem rechts gedachtegoed, fascistisch en xenofoob denken, we zijn nog lang niet vol roept Roemer van de SP kom maar binnen roept Pechtold, die net een flutroman heeft geschreven vanuit zijn fobie tegen de PVV, met de alleszeggende nietszeggende titel Henk en Ingrid en Alexander.

Wie droomt van het oude Nederland, waar de treinen gewoon reden en ook nog op tijd, waar de PTT nog een staatsbedrijf was en je post keurig werd bezorgd en je telefoon het deed, waar onderwijs je nog wijzer maakte en waar sneeuw en ijs wel ongemak bracht, maar geen chaos, die wordt weggezet als een fossiel, sterker nog als een gevaarlijk nationalistisch denkend mens.

Waar het gezag nog werd gedragen door mannen in het blauw, die respect afdwongen, waar burgermeesters met gezag hun gemeenten aanstuurden en men de wet handhaafde en criminelen nog gewoon opspoorde, vervolgde en opsloot, waar landloperij niet werd geaccepteerd en al helemaal niet het wonen in tenten of gekraakte panden werd toegestaan, onder de mom van een kreet zoals Occupy en een gebouw met fecaliën vervuilde en het koper steelt, of waar men graven en openbare kunst van hun brons beroofd.

De stuntelaars, sloebers en incompetente bestuurders, directeuren en CEO’s van de semi staatsbedrijven, ministeries en gemeenten mogen gewoon aanblijven, zij staan erbij en keken ernaar, zij mompelen dat ze er boven op zitten, kunnen zich niet vinden in de over hen uitgestorte kritiek, kijk beste lezer, dat is het beste bewijs van de diagnose dit land is dood en dood ziek.

Men maakt zich druk over een Arabische lente, terwijl het daar eerder een ijskoude winter is geworden, men roept dat de EU gered moet worden en dat we alle leningen terug krijgen, ze tekenen verdragen die onze soevereiniteit aan de EU overdragen, men ontwijkt de kamer vragen, men beschimpt de PVV en laat het toe dat men de kiezer vanuit Duitsland wegzet als zijnde een rechts-extremist, sterker als een gevaarlijke neonazi en dat uit het land waar meer neonazistische gewelddadige clubjes openlijk gewelddaden plegen.

De politiek en vooral de Eu bewandelt vreemde wegen, Israël is uit, Hamas is in, want men geeft gaarne de Islam zijn zin, men begroet het geweld, ach het gaat gewoon om olie en geld, ondanks de leugens die men u verteld, is de enige democratie daar de staat Israël, maar dat wist u wel.

De sneeuw maakt de wereld sprookjesachtig, prachtige vergezichten, rijp aan de bomen, ijspret op de schaatsbanen, maar ondertussen wis ik mijn tranen, enerzijds van het lachen om de waanzin die ik aanschouw anderzijds van puur verdriet omdat mijn mooie vlakke kikkerland wordt verkwanseld, uitgewoond en weggehoond door diegenen die zo mooi en hard het weg met ons prediken en de ogen en oren sluiten voor de werkelijkheid.

Ze hebben ons land en verworvenheden verkwanseld, onze prachtige instituten in de uitverkoop gedaan, want we moesten zo nodig van het EU monster privatiseren, zo kan men dan lekker Europees nivelleren, onze pensioenen opconsumeren, onze spaartegoeden minimaliseren en dat alles dankzij hen die ons de laatste decennia regeren.

Staat u straks weer eens desolaat op een perron samen met duizenden anderen, staat u straks weer eens in een code rood, geel of oranje file zich te ergeren, bedenk dan eens dat al die mensen de tijd en gelegenheid hebben gehad om zich tegen deze waanzin te keren, de EU is niet van U maar is er wel gekomen omdat we de machtswellustelingen onze have en goed hebben laten verkwanselen.

Het was Pim Fortuyn die al waarschuwde, het is Wilders en de PVV die zich tegen deze waanzin keerden, zij hadden het door, maar ja u gelooft liever de leugens en voze en loze beloften van de regentenkliek, uw stem bepaalt en echt met die paar zetels in de kamer die de PVV nu heeft komt er geen verandering in het beleid.

Zij moesten het doen met gedogen, want het voze CDA wilde niet met ze regeren, had de PVV de oppositie gekozen dan had men u verteld dat zij geen verantwoording wilden dragen, nu ze gedogen worden de kiezers bedrogen want de oppositie keurt datgene goed, waartegen de PVV stemt en zo worden de idealen verkwanseld, zeg maar gerust uit onze genen geranseld.

Na deze winter komt er een voorjaar en ook weer een zomer, maar die kou in menig huis zal blijvend blijken te zijn, banen verdwijnen als sneeuw voor de zon, onze schatkist wordt illegaal geroofd, maar de leugenaars en valse EU profeten worden nog steeds geloofd.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar