Het Gekkenhuis

Soms denk ik is Nederland een openinrichting geworden voor zwak begaafde politici, want als ik alles op een rijtje zet, is het of dolle pret, of zwaar gestoord het is maar wie u aanhoort, want onze schaduwspringende partijleiders, doen net alsof ze als Archimedes eureka mogen roepen, terwijl ze onze laatste centen afsnoepen.

Kijk we hebben daar Pechtold die constant naar iedere microfoon holt, om het volk kond te doen van zijn geniale plan de woningmarkt los te trekken, de economie te redden en ja, ook Wilders en zijn partij deskundig buitenspel te zetten.

Nu lijkt mij 2% meer betalen aan BTW voor de aankoop van een TV al een rib uit het bekende lijf, laat staan als u voor een nieuwe woning gaat shoppen, dan mag u minstens even zo’n extra 4000 pleuries uit de zakken kloppen op een bedrag van 2ton, o ja en de Notaris en Makelaar doen ook een duit in het zakje, want die rekenen ook BTW dus de man is geniaal.

Zijn missie is geslaagd, ook onderwijs krijgt van deze one-issue partij uiteraard weer geld erbij, zijn ze daar ook weer blij, kunnen ze nog meer euro’s sparen op hun alreeds vetgevulde spaarrekeningen, maar daar licht deze lichtgewicht echt niet wakker van.

Om u en mij te ontlasten, mogen we minder aan podiumkunst betalen, ja als u een brood gaat halen is dat een fijne gedachte, dat wat u bij de bakker meer betaald straks kunt besparen als u met uw gezin, partner of relatie even lekker gaat ontspannen, na de schrik van aan de pomp even te hebben bijgetankt, bent u hard toe aan geestelijke verlichting, dus op naar de podiumkunst dat heerlijk betaalbaar blijft.

Vrouwtje Sap maakt ook graag een grap, ze wilde al een keer voordoen hoe Geert de Stekker eruit moest trekken, maar nu de PVV niet meer mee doet, stak zij graag de stekker voor Mark er weer in, als persoonlijke sapperser en stekkerdoos voor Rutte, ach gutte gutte, ze kraait van plezier het lekker dier, ze heeft namelijk ook gewonnen, het land wordt weer Groen, maar ze tekende voor het weggeven van onze nationale poen.

Tovenaar Dibi kraait BAM! want hij is voor Sapje niet bang, een hopeloze strijd en verlies van kostbare zendtijd, gingen ook zij weer in een soort van debat, zoals ook al de minimalisten van het CDA dagenlang onzin uitbraakten, over wie de leider/lijder van deze club mocht worden, Buma Stemra werd de man, ik meteen weer denken aan die club die iedereen met een radio of geluidsbron op zijn werk aanslaat voor het luisteren naar muziek.

De PvdA ging in deze ludieke theatervoorstelling voor, je mocht horen hoe ze elkaar spaarden, maar ze deden net of het om het eggie ging, maar in doorpakken en opkomen voor de Nederlandse burgers hadden ze even geen zin, wel pruilen dat ze met de Kunduz schaduwspringers niet mochten meedoen, maar gelukkig kan Samson nu net doen of hij waakte over uw en mijn poen, alleen vergat hij even met Geert mee te doen, die wel opkwam voor de centen van het werkvolk.

Maar ach Wouter Bos hun oude coryfee, deed ook al aan die EU waanzin dapper mee, ook stoute Noutje Wellink genaamd, was een eurofiel, dus van links kunnen we ook al geen redding verwachten, ook al lopen er nu nieuwe krachten, het is oude wijn in nieuwe zakken.

Terug naar de waanzin, mocht u nog werk hebben, dan is het te hopen dat u op het oude ijzeren ros naar uw werk kunt, anders bent u echt dik en vet de klos, want de reiskostenvergoeding of de auto van de zaak, zelfs de grijze kentekens ontlopen de graaicultuur niet, u mag diep in de buidel tasten, met dank aan de club die het land gaat redden.

Je draait Henk en Ingrid stevig de laatste poot uit, zorgt dat er een massale kopersstaking gaat optreden, want iedereen gaat dik inleveren, ook op de zorg en de eigen bijdrage gaan ze dik meer geld vragen en noemt dat dan eufemistisch besparingen en het land redden.

Kijk als iemand mij kan uitleggen, dat we 40 miljard moeten storten in een pot waar we NIETS over mogen zeggen, dat er geen enkel departement of ministerie bezuinigt, dat de EU zelfs meer geld eist voor de gestegen kosten van hun overbetaalde ambtenaren, dat semi overheden in kapitale panden tot aan kastelen toe zich huisvesten en hun top riant betaald, waarom men DAAR dan niet het GELD heeft weggehaald !!

Men blaat dat het niet anders kon, men roept dat Wilders het land schaadt, maar wie is er nu gek, zij die sinterklaas spelen en maar bodemloze putten blijven vullen en roepen dat het landsbelang gebaat is bij het uitkleden van de hardwerkende burgers, of Geert die in het Catshuis zei, hier kan ik geen verantwoording voor NEMEN, die het ESM keihard afkeurt, die zelfs naar de rechter stapt om te voorkomen dat we straks allemaal in kartonnen dozen wonen.

Gechargeerd, zullen de slinksen roepen, want Nederland is rijk, ik zeg dan ja nog wel, maar niet dankzij jullie, ga eens langs al die mensen die hun banen op de tocht staan, waar het water aan de lippen staat, ach het is alsof je tegen een blinde muur praat.

Nederland in de uitverkoop, pensioenen die straks verdwenen zijn, spaartegoeden verdampt, maar de politici roepen verkrampt, we doen het voor de kinderen en kindskinderen, ondertussen staan de graaiers en kraaiers te mauwen over dat we de Euro moeten redden, dat we niet anders kunnen, maar zijn we vergeten, dat er VOOR de EU en de EURO er ook welvaart was en we groeiden als kool en de staatsschuld was laag.

Het gekkenhuis is dus compleet, niet de regenten zijn het die faalden, niet hun ambtenaren, niet de moloch uit Brussel, maar U en Ik zijn het kind van de rekening en moeten dansen, juichen en springen, want de schaduwspringers hebben in al hun wijsheid bedacht, dat de grondwet mag worden verkracht, we geven onze autonomie op voor de EUROFLOP, het zou een slapstick kunnen zijn, alleen doet het lachen mij en alle andere weldenkende mensen steeds meer pijn.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar